Preference zaměstnání studentek a studentů ekonomických oborů v České republice a zahraničí - Brůžková, Karolína (Jihočeská univerzita, 2014)
Práce si klade za cíl zjistit, jaké jsou představy studentek a studentů ekonomických oborů v České republice a zahraničí o jejich budoucím zaměstnání a možnostech uplatnění se na trhu práce.
Employment preferences of economics faculty students in the Czech Republic and abroad
Keywords: trh práce; zaměstnání; vysoká škola; vzdělání; preference zaměstnání; obor studia; pracovní prostředí; student; absolvent; education; employment preferences; students' preferences; field of study; work environment; employment; labour market; university