Využití nástrojů PR ve výchovných a vzdělávacích institucích - Hajský, Ondřej (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem práce bylo zjistit míru využívání PR ve výchovných a vzdělávacích institucích a to pomocí výsledků dotazníkového průzkumu a dotazování vedení škol. Dílčím cílem bylo zjistit potenciál komunikačních kanálů a také faktory, které ovlivňují rozhodování studentů o výběru následující školy. Kromě výše uvedeného by měl mít po přečtení této práce čtenář představu o možnostech hodnocení spokojenosti zákazníka (v našem případě studenta).
Using the tools of PR in the educational and training institutions
Keywords: PR; vztahy s veřejností; komunikace; marketing; spokojenost zákazníka; škola; dotazníkový průzkum; vnitřní veřejnost; vnější veřejnost; zájmové skupiny; rodiče; žáci; studenti; PR; public relations; communications; marketing; customer satisfaction; school; questionnaire survey; internal public; external public; interest groups; parents; pupils; students