Hamster polyomavirus - Vernerová, Tereza (Jihočeská univerzita, 2016)
Bakalářská práce je zaměřena na virové onemocnění Hamster Polyomavirus vyskytující se u křečků syrských (Mesocricetus auratus). Nabízí souhrnný přehled příznaků choroby, způsobů testování, možnosti léčby, preventivní opatření a rady pro chovatele.
Hamster polyomavirus
Keywords: Hamster polyomavirus; HaPyV; HaPV; křeček syrský; Hamster polyomavirus; HaPyV; HaPV; syrian hamster