Odborná praxe ve společnosti Delmon Industrie. - Bernardo, Cécile (Jihočeská univerzita, 2009)
Autorka stručně představila společnost a jejího českého obchodního zástupce. Popsala vlastní průběh praxe, svoji pozici a jednotlivé aktivity, které během praxe vykonávala. V závěru se vyjádřila k přínosům z absolvované praxe.
Trainee-ship in company Delmon Industrie.
Keywords: společnost; český obchodní zástupce; průběh praxe; jednotlivé aktivity; přínosům z absolvované praxe; the company; Czech sales representative; course of practice; individual activities; the benefits from the completed practice