Produkt cestovního ruchu v turistickém informačním centru Pelhřimov - Jírů, Petra (Jihočeská univerzita, 2007)
Město Pelhřimov nabízí rozsáhlou škálu historických pamětihodností, kulturních zařízení, společenských atrakcí a v neposlední řadě přírodních zajímavostí. Těžit může město ze své historie a z mnoha možností kulturního, sportovního i společenského vyžití. Přesto však návštěvnost jednotlivých kulturních, historických a společenských míst v Pelhřimově není příliš vysoká. Klíčové otázky práce: Je tedy možné zvýšit návštěvnost Pelhřimova? Odpovídá nabídka produktů TIC poptávce? Je třeba nabídku TIC rozšířit či změnit? Skrývá město potenciál pro využití různých druhů a forem cestovního ruchu? Tato problematika je v této práci popsána, analyzována, objasněna a v neposlední řadě řešena, byly dány doporučení a návrhy, jakým způsobem zlepšit stávající situaci.
The product of tourism in the information centre of Pelhřimov´s region
Keywords: Turistické informační centrum; Produkt cestovního ruchu; Pelhřimov; Křemešník; balík služeb; Tourism information centre; region; packages; product of tourism; Pelhřimov´s region