Význam jednotlivých složek marketingového mixu - Broučková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem bakalářské práce bylo provést zhodnocení současného marketingového mixu ve vybrané firmě a na základě zjištěných informací navrhnout doporučení a případné změny. V teoretické části je obecně charakterizován marketing a následně se práce zabývá marketingovým mixem a jeho nástroji ? tvz. ?4P?. Jedná se o produkt, cenu, distribuci a propagaci. V praktické části je krátce charakterizována vybraná společnost. Dále je práce zaměřena na analýzu jednotlivých složek současného marketingového mixu a doporučení, která byla společnosti navrhnuta.
Meaning of each component of the marketing mix
Keywords: marketing; marketingový mix; produkt; cena; distribuce; propagace; marketing; marketing mix; product; price; distribution; propagation