Ekologické a sociální důsledky brownfields ve vybraném regionu - Šimková, Anna (Jihočeská univerzita, 2012)
V diplomové práci byla vytvořena analýza a syntéza ekologických a sociálních důsledků brownfields v Jihočeském kraji. Teoretická část byla zaměřena na hlavní pojmy ekologických a sociálních důsledků brownfields. V praktické části byla vytvořena případové studie regenerace brownfields. Diplomová práce je součástí řešeného grantu GAČR- Economic aspects of regeneration of brownfields in South Bohemian region.
Ecological and social implications brownfields in the selected region
Keywords: Jihočeský kraj; brownfields; ekologické důsledky; sociální důsledky regenerace brownfields; South Bohemian region; brownfields; ecological impacts; social impacts; regeneration of brownfields