Ověření možnosti terapie nádorových onemocnění pomocí bakterií Stenotrophomonas maltophilia - Tomšová, Julie (Jihočeská univerzita, 2012)
Studovali jsme efekt intratumorální aplikace Stenotrophomonas maltophilia na melanom B16-F10 u myší samostatně či ve spojení s dalšími látkami stimulující imunitu. Byla sledováne velikost nádoru, teplota, CRP a přežívání.
Verification of the possibility of cancer therapy using bacteria Stenotrophomonas maltophilia
Keywords: Nádor; melanom; B16-F10; metastáze; Stenotrophomonas maltophilia; Tumor; melanoma; B16-F10; metastasis; Stenotrophomonas maltophilia