Zkušenosti mateřských škol s realizací projektu v rámci OP VVV Šablony - Mísařová, Jitka (Jihočeská univerzita, 2023)
Bakalářská práce je zaměřena na zkušenosti mateřských škol s realizací projektu Šablony v Operačním programu Výzkum, vývoj a vzdělávání. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se zabývá Evropskými strukturálními a investičními fondy, popisuje Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání od jeho prioritních os až po udržitelnost projektu. Praktická část se zabývá konkrétními zkušenostmi vedoucích pracovníků s projektem, které byly zjišťovány formou kvantitativního dotazníkového šetření. Dále je v praktické části uvedena konkrétní žádost o podporu.
The experience of nursery schools with the implementation of the project within the Operational Programme Research, Development and Education Templates
Zkušenosti mateřských škol s realizací projektu v rámci OP VVV Šablony
Keywords: Evropské strukturální a investiční fondy; Operační program Výzkum; vývoj a vzdělávání; Šablony; podpora; projekt; European Structural and Investment Funds; Operational Programme Research; Development and Education; Templates; support; project