Reklama jako nástroj komunikačního mixu - Dufková, Iva (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem diplomové práce je zhodnocení současných nabídek reklam a charakteristika systému sestavování rozpočtů v konkrétní organizaci. Objektem zkoumání jsou reklamy na jednovlivých rádiích, spokojenost firem s prací reklamní agentury a následně jejich reklamou a pohled spotřebitelů na reklamu.
Advertising as a tool of communication mix
Keywords: marketing; reklama; marketingová komunikace; reklamní kampaň; reklamní rozpočet; cena; produkt; distribuční cesty; marketing; advertisement; marketing communications; advertising; campaign; advertising budget; price; product; place; promotion