Zhodnocení zoootechnických a ekonomických ukazatelů vybraného chovu ovcí - Hulínová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem mé diplomové práce bylo zhodnocení chovatelské úrovně a ekonomiky chovu ovcí plemene suffolk ve vybraném podniku.
Evaluation of the zootechnical and economic indicators of the selected sheep
Keywords: Ovce; suffolk; reprodukční; produkční a ekonomické ukazatele; Sheep; Suffolk; reproductive; productive and economy indacator