Strategie a tvorba organizační struktury - Kellerová, Eva (Jihočeská univerzita, 2012)
Předmětem bakalářské práce ?Strategie a tvorba organizační struktury? je analýza společnosti Žatecké lahůdky, spol. s r. o. z hlediska jejího životního cyklu, organizační struktury a strategie. První část práce se zabývá teoretickými východisky, druhá část je zaměřená na popis firmy a jednotlivé analýzy. V závěru práce jsou uvedeny návrhy změn ke zlepšení problémových míst vyplývajících z provedených analýz.
Strategy and creation of the organisational structure
Keywords: organizační struktura; strategie; životní cyklus firmy; organisation structure; strategy; company lifecycle