Systém benefitů ve vybraném odvětví - Šebestová, Klára (Jihočeská univerzita, 2023)
Bakalářská práce se zabývá systémem zaměstnaneckých benefitů v oblasti zdravotnictví. Cílem této práce je zhodnocení a analýza zaměstnaneckých výhod, které zaměstnanci v tomto sektoru mohou využívat. Během výzkumu byla zjišťována míra motivace a spokojenost zaměstnanců se systémem benefitů. Práce obsahuje možné návrhy, týkající poskytovaní benefitů, které budou výhodné pro zaměstnance i pro zaměstnavatele. Sběr dat probíhal formou dotazníkového výzkumu. Data byla poté statisticky vyhodnocena. Doporučení mohou zaměstnavatelům pomoci zlepšit systém odměňování a zvýšit tak výkonnost, motivaci a spokojenost zaměstnanců.
System of Benefits in the Selected Sector
Keywords: benefity; odměňování; motivace; spokojenost; zaměstnanci; remuneration; motivation; employees; satisfaction; benefits