Francouzská a česká terminologie v evropských legislativních textech zaměřených na oblast: "Odpadové hospodářství a čisté technologie" - Papoušková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2007)
Tématem této bakalářské práce je: Francouzská a česká terminologie v evropských legislativních textech zaměřených na oblast "Odpadové hospodářství a čisté technologie".
French and Czech terminology in European legislative texts concentrated on the field: Waste management and clean technology.
Keywords: terminologie; Odpadové hospodářství a čisté technologie; the Terminology; Waste management and clean technology