Projektová dokumentace rodinného domku v zastavěné části Českých Budějovic v rozsahu pro vydání stavebního povolení. - Cenková, Jana (Jihočeská univerzita, 2007)
Cílem mé práce bylo shrnutí veškerých otázek a problémlů, které musí člověk řešit při výstavbě rodinného domu. Po pečlivém prostudování legislativy ( stavebního zákona, územního plánu obce, zásad projektování staveb,...)bylo přistoupeno k praktické části práce. Rodinný dům byl projektován na konkrétní parcelu v katastrálním území České Budějovice 6. Projektová dokumentace byla provedena v rozsahu pro vydání stavebního povolení. Bylo také uděláno nákladové ocenění stavby.
Project documentation of detached house in the bulit-up area of České Budějovice to the extent for building permission.
Keywords: výstavba domu; stavební zákon; územní plán obce; projektování staveb; rodinný dům; parcela(pro rodinný dům); katastrální území; stavební povolení; nákladové ocěnění; house raising; building act; area plan of municipality; desing of building; detached house; houselot; cadastral territory; building permission; cost valuation