Rodina a její vliv na poruchy chování dětí - Sihelníková, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2007)
Práce se zabývá negativními vlivy rodiny působící na dítě a zároveň jak tyto vlivy ovlivňují rozvoj poruchového chování dětí.
Family and its Influence on Children´s Behaviour Disorders
Keywords: rodiny; dítě; poruchy chování; family; child; behaviour disorder