Motivace pro řídící činnost - Samcová, Eliška (Jihočeská univerzita, 2015)
Tato bakalářská práce je zaměřena na problematiku pracovní motivace řidičů nad 7,5 tuny. Cílem této práce bylo získat poznatky týkající se pracovní motivace řidičů mezinárodní a vnitrostátní dopravy ve vybraném podniku. Dále na základě získaných poznatků zhodnotit zkoumaná tvrzení a vytvořit návrhy na zlepšení v oblasti motivace v daném podniku.
Motivation for management activities
Keywords: činnost; motivace; stimulace; pracovní motivace; řidič; activity; motivation; stimulation; work motivation; driver