Zaměření a vyhotovení stavební dokumentace pro potřeby dodatečné kolaudace - Směták, Petr (Jihočeská univerzita, 2021)
Tato diplomová práce řeší problematiku dokumentace skutečného stavu. Konkrétně se jedná o častou absenci této dokumentace zejména u starších budov. Cílem této práce je vypracovat tuto dokumentaci tak, aby jí bylo možné použít k dodatečné kolaudaci pro mnou zvolené budovy. Vedlejším cílem je seznámení čtenáře s geodézií a dalšími obory spojenými s touto prací. V práci jsou popsané postupy, jak byla jednotlivá data získána a dále zpracována. Výsledkem této práce je dokumentace skutečné-ho stavu pro budovu rodinného domu a pro sklad.
Survey and preparation of construction documentation for the needs of additional approval
Keywords: AutoCAD; dokumentace; kolaudace; geodézie; AutoCAD; dokumentation; approval; geodesy