Procesní management ve vybrané firmě - Sláma, Jiří (Jihočeská univerzita, 2013)
Diplomová práce měla za cíl zhodnotit úroveň procesů probíhajících ve vybrané firmě s využitím metod procesního managementu a navrhnout jejich případné změny. Vybranou firmou byla akciová společnost SAG. V teoretické části autor vymezil základní pojmy a metody procesního managementu, jejímž výstupem byla literární rešerše. V praktické části pak byla provedena analýza a zhodnocení procesů ve vybrané společnosti, určení těch podnikových procesů, které byly prioritní z hlediska jejich výkonnosti. Na základě zjištěných prioritních podnikových procesů, byly určeny subprocesy s nízkou výkonností ovlivňující velký počet kritických faktorů, u kterých byly navrženy změny vedoucí ke zvýšení efektivity těchto subprocesů.
Process management in the selected company
-
Keywords: proces; podnikový proces; prioritní proces; subproces; procesní management; procesní metody; kritická oblast; analýza; process; business process; priority process; subprocess; process management; process methods; critical area; analysis