Systém řízení a ekonomiky vybrané maloobchodní jednotky - Jandová, Tereza (Jihočeská univerzita, 2011)
Předmětem bakalářské práce Systém řízení a ekonomiky zvolené maloobchodní jednotky je zhodnocení současného stavu systému řízení a ekonomiky společnosti PRIOR ČESKÁ REPUBLIKA, s. r. o. Na základě této analýzy jsou identifikovány silné a slabé stránky společnosti a stanovena možná opatření a návrhy vedoucí ke zlepšení. První část práce zahrnuje teoretický základ dané problematiky, především vymezení základních pojmů z obchodu, maloobchodu a finanční analýzy. V druhé části jsou pak získané teoretické poznatky dané problematiky aplikovány.
The management and economy system of the selected retail unit
Keywords: Obchod; maloobchod; plnosortimentní obchodní dům; finanční analýza; ekonomika; lidské zdroje; makroprostředí podniku; SWOT analýza.; Trade; retail trade; stores; financial analysis; economy; human resources; macro environment; SWOT analysis.