Reprodukční charakteristika druhu Pseudorasbora parva (Temminck et Schlegel, 1842) - Černý, Jan (Jihočeská univerzita, 2008)
Na vybraných rybnících byly sledovány reprodukční vlastnosti invazivní střevličky východní (Pseudorasbor parva) v závislosti na predaci.
Reproductive characteristics of Pseudorasbora parva (Temminck et Schlegel, 1842)
Keywords: střevlička východní; reprodukce; potravní konkurence; predace; Topmouth gudgeon; reproduction; feed competition; piscivory