Tvorba software pro výuku matematiky na střední škole v prostředí Imagine - Petřík, Karel (Jihočeská univerzita, 2009)
Tato diplomová práce obsahuje pedagogický výzkum z oblasti zařazování informačních a komunikačních technologií do výuky matematiky na střední škole. Čtenáři budou postupně seznámeni s návrhem výzkumu, jeho realizací v reálných podmínkách na střední škole a s vyhodnocením jeho úspěšnosti. Přílohou práce jsou programy, které byly při výuce použity. Práce je určena všem, kteří se zajímají o nasazení informačních technologií do výuky všech školních předmětů.
The software creating used in teaching of mathematics at the high school in the Imagine area