Reklama jako součást propagace podniku, její ekonomické vazby, vč. souvislostí účetních a daňových. - Nováková, Jana (Jihočeská univerzita, 2010)
Tématem mé diplomové práce je reklama. Reklama je jednou ze součástí propagace podniku. Obecně platí, že reklama je nejlepším způsobem, jak dát o podniku a jeho produktech vědět široké veřejnost a tím i zaujmout potenciální zákazníky. Reklama je v současnosti nedílnou součástí našeho života.
Advertising as a part of the promotion of business, its economic relations, including accounting and tax context.
Keywords: reklama; účetnictví; reklamní média; efektivnost reklamy; pekařství; advertising; accounting; advertising media; advertising effectiveness; bakery