Integrovaná produkce ovoce a zeleniny v ČR - Kožušníková, Eva (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem této diplomové práce bylo vymezit problematiku integrované produkce, podmínek pěstování a rozsahu produkce na území ČR. Za tímto účelem bylo provedeno dotazníkové šetření na úrovni spotřebitelů, uvedeny příklady správné praxe z vybraných produkčních oblastí a popsáno uplatnění integrované produkce ve vybraných maloobchodních formátech.
Integrated Production of Fruit and Vegetable in Czech Republic
Keywords: Integrovaná produkce; produkce ovoce; produkce zeleniny; integrovaná ochrana rostlin; integrované zemědělství; alternativní systémy produkce; Integrated Production; Integrated Fruit Production; Integrated Vegetable Production; Integrated Farming; Alternative Farming System