Tvorba počítačové hry vhodné pro opakování názvosloví chemických prvků - Nerad, Oldřich (Jihočeská univerzita, 2017)
Tato práce je zaměřená na vytvoření a použití počítačové hry v rámci chemie. V této hře se žáci naučí a zopakují základní značky prvků. Počítačová didaktická hra je zasazena do města Humpolce na Vysočině. Její součástí jsou testy se značkami prvků.
The creation of computer game convenient for the revision of periodic table symbols
Keywords: značky prvků; počítačová hra; wintermute engine; Symbols of elements; computer game; wintermute engine