Tvorba prezentací pomocí LaTeXu ve třídě BEAMER - Stern, Josef (Jihočeská univerzita, 2011)
Tato bakalářská práce seznamuje uživatele systému LaTeX s tvorbou prezentací pomocí třídy BEAMER. V této práci se čtenář seznámí s tím, jak by měl postupovat při tvorbě, získá informace o pravidlech tvorby prezentací a zejména podrobný popis příkazů této třídy a jejich vlastností. V textu jsou teoretické části doplněny o názorné ukázky zdrojového kódu.
A creation of a presentations by LaTeX in class BEAMER
Keywords: TeX; LaTeX; třída; BEAMER; TeX; LaTeX; class; BEAMER