Návrh a konstrukce stabilizovaného víceúčelového zdroje - Hubal, Taras (Jihočeská univerzita, 2021)
Bakalářská práce se věnuje návrhu a konstrukci stabilizovaného víceúčelového zdroje pro modelářské účely. Zdroj má celkem 6 nezávislých výstupů různých typů, měření napětí a proudu na jednotlivých kanálech a ochranu proti přetížení. Řízení a měření probíhá pomocí mikroprocesoru.
Design and construction of multi-purpose power supply
Keywords: elektrický zdroj; zdroj napětí; PWM regulace; Arduino; power supply; voltage source; PWM; Arduino