Analýza bezpečnosti práce v oblasti provozu a manipulace s dopravními prostředky, návrh všeobecných opatření ke zvýšení bezpečnosti práce. - Matějů, Jan (Jihočeská univerzita, 2008)
Bakalálřská práce se zabývá analýzou bezpečnosti práce v oblasti provozu a manipulace s dopravními prostředky a navrhuje všeobecná opatření ke zvýšení bezpečnosti práce.
Analisis of safeness in traffic and in manipulation with mount, concept of general measures to increase labour protection
Keywords: bezpečnost; práce; bezpečnost práce; bezpečnost v provozu; manipulace s dopravními prostředky; manipulace; provoz; safeness; work; labour protection; transport safety; manipulation with mount; manipulation; traffic