Zpracování plánu společných zařízení v komplexní pozemkové úpravě ve zvolené lokalitě - Nýdlová, Barbora (Jihočeská univerzita, 2019)
Tato diplomová práce se zabývá zpracováním plánu společných zařízení v komplexní pozemkové úpravě na katastrálním území Ločenice. Úvodní kapitoly jsou zaměřeny na teoretickou část, kde je popsána pozemková úprava, rozsah průzkumových prací nutných pro zpracování plánu společných zařízení a jeho obsah. Obsahem praktické části je vyhodnocení podrobného průzkumu terénu v zájmovém území a následný návrh jednotlivých opatření dle metodiky. V závěru práce jsou zhodnoceny výsledky, které vznikly na základě vypracování plánu společných zařízení. Výsledky jsou zpracovány v textové a grafické podobě.
Processing of common facilities plan in the complex land consolidation in selected area
Keywords: pozemková úprava; plán společných zařízení; průzkumové práce; územní systém ekologické stability; eroze; katastrální území Ločenice; land consolidation; plan of joint facilities; exploratory work; territorial systém of ecological stability; erosion; cadastral area Ločenice