Optimalizační nákladové strategie - Jeslínková, Michaela (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem práce je kvantifikovat náklady, které jsou spojeny s využitím výrobních faktorů, posoudit jejich účinnost a zhodnotit jednotlivé nástroje používané k řízení a optimalizaci těchto nákladových druhů. V rámci případové studie provést analýzu struktury nákladů ve vybraném podniku a navrhnout opatření vedoucí ke zvyšování výkonnosti tohoto podniku prostřednictvím optimalizace jednotlivých nákladových druhů.
Optimization cost strategies
Keywords: náklady; výnosy; strategie; costs; profits; strategies