Kulturní marketing - Strnadová, Žaneta (Jihočeská univerzita, 2012)
Tato bakalářská práce se zabývá kulturní akcí Dny španělské kultury 2010. První část práce obsahuje základní pojmy kulturního marketingu. V další časti se věnuji obecným informacím o Španělsku, programu Dnů španělské kultury 2010, Europe Direct a komunikačním prostředkům Europe Direct. Poslední část předkládá výsledky. V závěru je shrnuta celá práce a úspěšnost celého projektu.
Curtural marketing
Keywords: program; komunikační nástroje; náklady; návštěvnost; efektivita; program; instruments of communication; costs; attendance; efficiency