Emocionální prožívání české populace během pandemie COVID-19 - Brukner, Adam (Jihočeská univerzita, 2022)
Bakalářská práce se v teoretické části zabývá psychologickými dopady pandemie COVID-19 na lidi, a popisuje jejich duševní zdraví, subjektivní pohodu a prožívání v době pandemie v kontextu s jejich sociodemografickými proměnnými. Sledovány jsou proměnné: pohlaví, věk, pracovní status, rodičovství a forma soužití. Praktická část představuje výsledky dílčích dat z projektu Jupsycor získaných během podzimu 2020, kde jsou uvedené proměnné dávány do souvislosti emocionální habituální subjektivní pohodou u obyvatel České republiky během pandemie.
Emotional experience of the Czech population during the COVID-19 pandemic
Keywords: Dotazníkové šetření; Covid-19; subjektivní pohoda; emoce; duševní zdraví; stres; Survey; Covid-19; subjective well-being; emotions; mental health; stress