Problematika ošetřovatelské péče u pacientů s onemocněním Clostridium difficile - Šedivá, Ilona (Jihočeská univerzita, 2014)
Práce je zaměřena na ošetřovatelskou péči sestry u pacientů s clostridiovou infekcí.
The issue of nursing care in patients with Clostridium difficile
Keywords: nozokomiální nákaza; clostridium difficile; bariérová ošetřovatelská péče; dezinfekce; dekontaminace; sestra; pacient; nosocomial infection; clostridium difficile; barrier nursing care; disinfection; decontamination; nurse; patient