Profily návštěvníků turistické oblasti Prácheňsko a Pošumaví - Hrnečková, Simona (Jihočeská univerzita, 2019)
Cílem této práce je na základě kvantitativního výzkumu sestavit profily návštěvníků turistické oblasti Prácheňsko a Pošumaví. Dále provést segmentaci trhu na straně poptávky a vybrat klíčové a perspektivní cílové segmenty pro udržitelný rozvoj cestovního ruchu v destinaci.
Visitors' Profiles in the Tourism Area of Prácheňsko a Pošumaví
Keywords: cestovní ruch; profily návštěvníků; udržitelný cestovní ruch; kvantitativní výzkum; tourism; profiles of visitors; sustainable tourism; quantitative research