Populace jalovce obecného (Juniperus communis) v BR Třeboňsko - Dočkalová, Eliška (Jihočeská univerzita, 2007)
Zhodnocení vitality jalovce obecného na sledovaném území.
Population of Common Juniper in BR Třeboňsko
Keywords: jalovec obecný; Třeboňsko; Na Mšálech; Common Juniper; Třeboňsko; Na Mšálech