Aplikace univerzálního USB modulu LabJack - Přibyl, Vojtěch (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce se zabývá aplikacemi universálního USB modulu LabJackTM. Seznamuje s jednotlivými měřícími moduly společnosti LabJackTM. Detailně popisuje vybrané moduly LabJack U12TM a LabJack U3-HVTM. Práce obsahuje vytipováné úlohy vhodné pro aplikaci s moduly LabJackTM a výběr a realizaci senzorů použitých ve vybraných úlohách. V práci je detailně popsán, navržen, prakticky zrealizován a měřením ověřen měřící řetězec od senzoru fyzikální veličiny až po konečné vyhodnocení signálu prostřednictvím software eSimLab.
Application of the Universal USB Module LabJack
Keywords: LabJack; senzor; teplota; tep; operační zesilovač; programovatelný zesilovač; filtr.; LabJack; sensing element; temperature; pulsation; operational amplifier; programmable-gain amplifier; filter.