Nákupní chování s ohledem na lokální produkci - Fučíková, Michaela (Jihočeská univerzita, 2017)
Teoretická část se zabývá vysvětlením základních pojmů včetně faktorů, které ovlivňují spotřební chování. Dále je zde vysvětlený pojem lokální produkce a formy nákupu lokálních produktů. Praktická část obsahuje výsledky šetření, které ukazují pohledy a názory českých spotřebitelů. Na základě těchto výsledků jsou vytvořena doporučení pro české producenty a obchodníky.
Buying Behaviour with regards to the Local Production
Keywords: spotřebitel; nákupní chování; spotřební chování; nákupní rozhodování; lokální produkce; consumer; buying behaviour; consumer behaviour; buying decision; local production