Rozdíly v trávení volného času mládeže po druhé světové válce a dnes - Morová, Nikola (Jihočeská univerzita, 2016)
Bakalářská práce je zaměřena na rozdíly v trávení volného času mládeže po druhé světové válce a dnes. Teoretická část je zaměřena na vývoj volného času, na jeho teoretické základy. V teoretické části jsou dále uvedeny základní pojmy a vědy, které se volným časem zabývají. Praktická část je zpracována pomocí dotazníku. Výsledky výzkumu ukazují, jak trávila volný čas mládež po druhé světové válce a jak to mládež tráví dnes.
Differences in spending free time youth after The Second World War and today
Keywords: volný čas; pedagogika volného času; vývoj volného času; zájmová činnost; free time; pedagogy of free time; development of free time; interest activities