Rurální turismus - případová studie obce Borovany - Michalová, Pavla (Jihočeská univerzita, 2018)
Cílem bakalářské práce bylo provést případovou studii ve vybrané obci Borovany z hlediska venkovského turismu a jeho využití na základě historické, socioekonomické a geografické analýzy včetně využití krajiny. V teoretické části práce jsou shrnuty poznatky z literatury, které se týkají dané problematiky. V praktické části byla zvolena metoda porovnávání fotodokumentace a rozhovorů.
Rural tourism - municipality Borovany case study
Keywords: venkov; cestovní ruch; vizualizace; Jihočeský kraj; Borovany; countryside; tourism; visualization; South Bohemian Region; Borovany