Návrh technického řešení rekonstrukce kanalizace ve vybrané lokalitě v Českých Budějovicích - Topičová, Dominika (Jihočeská univerzita, 2014)
Práce je věnována vymezení a charakteristice vodohospodářské infrastruktuře na úrovni města Českých Budějovic. Dále je definován pojem kanalizace. V práci je charakterizován vybraný projekt rekonstrukce kanalizace v Čechově ulici. Hlavním cílem práce bylo vypracovat zjednodušenou projektovou dokumentaci rekonstrukce kanalizace ve vybrané lokalitě města.
Technical solution of sewage systems reconstruction in the selected area in České Budějovice
Keywords: vodohospodářská infrastruktura; vodovod a kanalizace města; rekonstrukce kanalizace; projekt rekonstrukce kanalizace; water management infrastructure; water piperine and sewerage system city; reconstruction sewerage systém; project reconstruction sewerage system