Faktory ovlivňující kyslíkový režim produkčních rybníků. - Šopejstal, Petr (Jihočeská univerzita, 2015)
Tato práce představuje návrh projektu, který se zabývá produkcí a spotřebou kyslíku v ekosystému produkčního rybníka v průběhu vegetační sezóny a jeho vlivem na hospodářskou produkci.
Factors affecting the oxygen regime of production ponds.