Skiareál Monínec a jeho význam pro rozvoj destinace cestovního ruchu - Burdová, Karolína (Jihočeská univerzita, 2017)
Skiareál Monínec se nachází v jižní části Středočeského kraje nedaleko města Sedlec-Prčice v oblasti zvané Toulava. Cílem bakalářské práce je na základě poptávky a nabídky skiareálu Monínec v letní a zimní turistické sezóně zhodnotit jeho význam pro rozvoj destinace cestovního ruchu a jeho začlenění do kooperačních struktur v destinaci.
Ski Resort Monínec and its Importance for the Development of a Tourism Destination
Keywords: nabídka a poptávka v cestovním ruchu; primární a sekundární nabídka; spolupráce v destinaci; spokojenost návštěvníka; supply and demand in tourism; primar and secondary supply; cooperation in destination; satisfaction of the visitor