Implementace IPv6 Na PřF JU - Joudal, Jakub (Jihočeská univerzita, 2011)
Aspekty zavedení IPv6. Je současná síťová struktura JU schopna nasazení Ipv6? Co by tento přechod znamenal? Jaké budou finanční náklady na přechod? Vý- hody využití IPv6 v podmínkách vysokých škol.
Implementation of IPv6 at the PřF JU