Ekologická stopa města - kritická analýza - Lašťovičková, Markéta (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato diplomová práce pojednává o ekologické stopě města, jejím výpočtu a výsledcích.
Ecologic footprint of city - critical analysis
Keywords: Ekologická stopa; biokapacita; trvale udržitelný rozvoj; město Pelhřimov; město Velké Meziříčí.; Ecological footprint; biocapacity; sustainable development; Pelhřimov; Velké Meziříčí.