Plánování, výroba a distribuce ve vybraném podniku - Dvořáková, Iveta (Jihočeská univerzita, 2016)
Název diplomové práce zní "Plánování, výroba a distribuce ve vybraném podniku." Cílem této práce je navrhnutí vhodných opatření, která by mohla být přínosem pro vybraný podnik. K naplnění cíle bylo zapotřebí zmapování situace ve vybraném podniku a porozumění fungování firmy jako celku. Diplomová práce se skládá z teoretické a praktické části. Veškeré teoretické znalosti a informace byly čerpány z publikací, vztahujících se k problematice související s diplomovou prací. Praktická část je zaměřena na analýzu současné situace ve vybrané společnosti po dobu kalendářního roku 2015 v oblasti výroby, jejího plánování, využití existujících kapacit, materiálového a informačního toku, distribuce a vývoje nového produktu. V závěru praktické práce jsou doporučeny návrhy na zlepšení.
Planning, production and distribution in selected company
Keywords: výrobní podnik; výroba; distribuce; výrobní kapacity; materiálový a informační tok; manufacturing company; manufacturing; distribution; production capacity; material and information flows