Multimediální studijní materiál pro autoškoly - Krahulík, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce se zabývá problematikou výuky v autoškole. Vznikla za účelem snadnějšího pochopení pravidel silničního provozu. Vytvořil jsem multimediální materiál, který nás seznamuje s podmínkami pro získání řidičského oprávnění. Shrnuje několik zákonů, vyhlášek a řadu učebnic do jednoho DVD. Na DVD se nachází řada mých videosekvencí, obrázků, aj., které podrobně popisují a vysvětlují pravidla silničního provozu. Jde o mnoho záběrů a ukázek například z křižovatek, přímo z výuky, první pomoci a řadu dalších.
Multimedial educational material for schools of motoring
Keywords: multimediální materiál; videosekvence; DVD; pravidla silničního provozu