Řešení technických a technologických zařízení v návrhu novostavby kravína u obce Kamenný Újezd - Vyhlídalová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2018)
Tématem této diplomové práce je řešení technických a technologických zařízení v návrhu novostavby kravína u obce Kamenný Újezd. Teoretická část se skládá z literární rešerše, která se věnuje popisu možných a nejpoužívanějších variant technických a technologických zařízení, doplněná o legislativní podmínky pro zadaný typ stavby. Praktická část se věnuje návrhu řešení technických a technologických zařízení, která jsou vybrána jako nejvhodnější pro tuto stavbu. Tyto návrhy jsou pak zpracovány a zakresleny do dispozičních a technologických schémat a výkresu.
The technical design of a new agricultural building, namely cowshed, including all the technological equipment, near the town of Kamenný Újezd
Keywords: zemědělská stavba; kravín; technické a technologické zařízení; kráva; projektová dokumentace; farm building; cowshed; technical and technological solution; cow; project documentation