Možnosti využití počítače na NŠ - Mičanová, Ludmila (Jihočeská univerzita, 2007)
V této diplomové práci jsem se zabývala problematikou využití informačních a komunikačních technologií (ICT) ve výuce na 1. stupni základní školy. Zjišťovala jsem, jaké mají učitelé i děti zkušenosti s touto formou práce. Také jsem uskutečnila dva výukové experimenty.
Possible uses for computers at primary school