Využití marketingových nástrojů ve vybraném maloobchodním subjektu - Talířová, Stanislava (Jihočeská univerzita, 2008)
Hlavním cílem mé bakalářské práce bylo odpovědět na výzkumnou otázku, jakým způsobem jsou využívány marketingové nástroje a přístupy v maloobchodních podnikatelských subjektech ve vymezené oblasti. Provedla jsem dotazníkové šetření v maloobchodních podnikatelských subjektech v regionu Český Krumlov. Druhou částí mé práce byla případová studie konkrétního maloobchodního subjektu.
Using of Marketing Tools in Chosen Retail Subject
Keywords: Marketing; maloobchod; marketingový výzkum; marketingové nástroje a přístupy; Marketing; retail; marketing research; marketing tools and approaches