Řízení vybraného dodavatelského řetězce - Šopíková, Angelika (Jihočeská univerzita, 2018)
Diplomová práce se zabývá studií logistiky a dodavatelského řetězce ve výrobním podniku v Českých Budějovicích. V úvodní části práce jsou uvedeny teoretické základy logistiky, logistického řízení a logistických technologií. V praktické části je provedena analýza zkoumané společnosti. Analýza byla zaměřena na přípravu plánu výroby a schopnost identifikovat faktory, které ovlivňují průběh výroby. Další část je zaměřena na sledování technologického plánování výrobní linky a schopnost analyzovat plán. Po zjištění odchylek byla navržena řešení pro zlepšení.
Management of the selected supply chain
Keywords: logistika; dodavatelský řetězec; logistické řízení; logistické technologie; logistics; supply chain management; logistic control; logistic technology